lauantai 28. syyskuuta 2013

Ruusuja, Rosen, Roses

Every-Art-Challenge # 246 Roses


Ja tässähän näitä ruusuja sitten on. Pohjapaperin lisäksi pari paperiruusua ja Promarkkerilla väritetty leimaruusu. Leimakuvan olen muistaaksen saanut Lorel Blondilta aikoja sitten. Se on väritettynä odottanut oikeaa tilaisuutta ja se viimein tuli


keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Onnea-kortti

Tällä kortilla osallistun Koukussa Kortteihin-sivuston vintage-haasteeseen Kaikki käy


Taustapaperi on käärepaperia ja sen olen saanut ystävättäreltä. Ihanaisen reunapitsin olen saanut Lorel Blondilta. Pitsin väri on kuvatessa muuttunut aika hailakaksi. 

maanantai 9. syyskuuta 2013

Ruusutarha

Sugas Creek Hollov #69 haasteen aiheena
My Rose Garden


Mariennen iso perhonen. Ruusuista paprua ja toisesta paprusta leikattu iso ruusu kakkupaperin keskellä.
Yläkulman hemien asentoa korjasin kuvauksen jälkeen mut en viitsinyt kuvata uudelleen. Perhonen näyttää tässä valjummalta kuin livenä.

Perhosia



Tässähän näitä perhosia sitten onkin. Marianne Desig'n iso perhnen on minulle tosi rakas mutta kovin vähälle on käyttö jäänyt. Stanssi oli hankala ja paru jumittuu kiinni mutta hankkimani foamin kanssa leikkaus onnistuu hienosti. Tän jälkeen käyttö lisääntyy huimasti. Taustapaprukin on aikojen alusta lojunut lootan pohjalla mut nyt löysi sekin paikkansa. Leikkurilla kukkia ja pikkuperhosia. Koristeena pikkasen Sticlec'n diamondia ja 'timantteja'.

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Vintageauto kortissa

Käytä metalikoristeita / Use metal embellishments


Metalia ovat avain ja niitti. Avain ei tosin tuohon autoon sopisi mutta muuten kiva.

Vintagepoika kortissa

P*skarteluhaaste #199 kortti luonnoksen mukaan


Pilvinen päivä ja kuvakin tummempi kuin luonnossa. Noita isohkoja korttikuvia on hankala, ainakin minun, saada sopimaan kivasti korttii ja jäävätkin usein käyttämättä mutta tähan luonnokseen käy ihan hyvin. Metallithtiniitti on joskus purettu jostain.